søndag den 29. maj 2011

Naughty By Nature live på Rust 15.05.2011

De gode gamle drenge fra Naughty By Nature gæstede København fornylig. Jeg var naturligvis i huset. Jeg er ikke meget for at gå nogle steder, og er forøvrigt også asocial, men jeg ville gerne genhøre en røvfuld klassikere.

Naughty By Nature leverede et brag af en koncert, og pløjede igennem "OPP", "The craziest", "Everythings gonna be alright", "Uptown anthem" "Guard your grill" min personlige favorit "It´s on" og naturligvis som afslutning "Hip hop hooray" til stor begejstring.

Med så mange store hits i kataloget gik de fra styrke til styrke, og man fik endog en lille smagsprøve på deres nye materiale. Men aftenen stod i retroens tegn, og der var hip hop piger med lyserøde caps på som var det 90erne igen. Og alt var præcis som det skulle være.

Vin Rock må nok betegnes som en af de hypemen nogensinde, med en fantastisk evne til at få publikum med. Treach så en anelse muggen ud i starten, men det var vist bare vanlig hip hop posturing og han leverede sgu varen. Blandt højdepunkterne var den eneste gode Tupac tribute jeg har oplevet (og der har kraftedme været mange) der blandt andet involverede at Treach hældte whisky ud over hans Tupac tatovering efter princippet "When i drink you drink". Dette ledte naturligvis over i deres Tupac tribute sang "Mourn you till I join you".

If you ain´t never been to the ghetto.....

tirsdag den 24. maj 2011

"Anden sal til venstre" mix med 4Fod

Den sidste uge har været trist og surrealistisk. Ikke desto mindre sidder jeg her og skriver mit blogshit på noget egoistisk lort. Livet går videre eller hvad...

Jeg havde valgt ikke at skrive noget et stykke tid, men the show must go on eller noget. Jeg er i dag i godt humør for første gang i et stykke tid. Jeg sidder og er fucking skæv (og på bistand?) og har netop modtaget et Adam Sampler mix af tracket "Anden sal til venstre" der er featuring 4Fod.

Tracket har tidligere været udsendt på "Hvad er kunst?" Wrycks mixtape. Det er meningen at det skal være på "Lejligheden til venstre", og jeg sidder og har regulær optur over mixet. Det lyder fucking bananas, og har den her dommedagslyd, som vi eftersøger. Johnny Outsider er tilbage...Bare vent til I hører det her shit. 4Fod er tilbage på noget "Blodsport" shit for alle jer der er nede. Magre rappere kommer til at løbe for deres penge.

Det her er uden tvivl det fedeste nummer jeg har lavet med 4Fod, og vi har kraftedme lavet nogen stykker i tidens løb. Bare vent, Vi skider industrien i ansigtet..

Shoutout til kasperbroue (didigetitrigt?) og brygs. Ægte homies..



onsdag den 18. maj 2011

Følelsen af at være ingenting

Jeg sad og slappede af efter at have været på arbejde i 15 timer, og sad og havde optur over nogle nye mix og var generelt glad.

Jeg havde endda skrevet endnu et ligegyldigt blogindlæg fuldstændig blottet for indhold med noget åndsvagt selvpromoverende lort. Så ringede en ven og fortalte mig noget der virkede helt uvirkeligt. Man er ingenting...

tirsdag den 10. maj 2011

Tyler the Creator - Goblin link


Årets mest hypede plade. Lever den op til den sindsyge hype? Jeg siger ingenting nu, men jeg har en anmeldelelse på vej på Rapspot. Jeg er vant til at folk stjæler mine idéer (shoutout til TBA), og det er fint, jeg har så mange alligevel. Derimod synes jeg det er ærgerligt når anmeldere går mere op i om de får en anmeldelse op hurtigt end at den er god (shout out til Tue "Underachiever" Sørensen fra Soundvenue, der har sygt store problemer med deres dækning af hip hop). Har i haft pladen i under 24 timer er I ikke klar til at skrive en anmeldelelse. Folk bruger årevis på at lave en plade, så bør man også behandle dem seriøst. Kom nu bitches..
Download

01 Goblin
02 Yonkers
03 Radicals
04 She
05 Transylvania
06 Nightmare
07 Tron Cat
08 Her
09 Sandwitches
10 Fish
11 Analog
12 BSD
13 Window
14 AU79
15 Golden

onsdag den 4. maj 2011

Me Against The World Records

Jeg ville ønske jeg bare kunne fucking helt stoppe med at lave musik, og bare chille og sidde og se fjernsyn. Jeg ville helt sikkert være et mere lykkeligt menneske og jeg ville helt sikkert sove bedre om natten. Det her lort fører ikke andet end besvær og uvenskaber med sig. Hver gang der kommer en eller anden form for lidt lys kommer der et eller andet latterligt fucking problem, og gør mig deprimeret og bitter af helvede til.

Hele situationen med at skulle få udsendt "Lejligheden til venstre" pisser mig bare af, og jeg ville ønske jeg kunne nøjes med bare at skrive sange, og så få nogle industridudes til at gøre resten, men sådan hænger det desværre ikke sammen. Jeg ville ønske jeg bare var endnu en dansk rapper, der havde lavet et selvironisk og forsigtigt album, for så ville jeg smide hele lortet på gulvet på et sekund og glemme alt om det og fortsætte mit lorteliv i stilhed. Problemet er bare at "Lejligheden til venstre"er for fucking vigtigt til jeg bare kan droppe det. Alt hvad jeg har lavet op til det her punkt har bare været træning for at lave det her album. Jo jo, der har været gode ting her og der, men den dårligste sang på "Lejligheden til venstre" er bedre end det bedste jeg ellers nogensinde har lavet, og det her er et helt unikt og rent hardcoreværk, som folk fucking skal have chancen for at høre.

Måske det bare er mig der er pissebesværlig siden det virker til at jeg aldrig kan blive enige med nogen når man skal til skære de sidste ting på en plade. Jeg burde starte mit eget pladeselskab hvor jeg laver beats, producerer, rapper, laver videoer, og promoverer. Jeg skal gøre det her pis uanset hvor meget det koster mig personligt. MixtapeMusic? Jeg håber det popper, men jeg ved ikke.

Fuck det her. Jeg skal tænke på noget andet shit nu.

tirsdag den 3. maj 2011

Calito "Folk som dig" produceret af Mortito



Nyt track fra Calito som er fucking nice. Noget smooth ass autoriseret gangsta shit, man kan sidde og vibe til (læs: ryge chronic) . Det minder om noget Outlawz shit. Calito dropper et anden type flow end det jeg ellers har hørt fra ham og det er fedt. På Tværs er opløst men Calito holder flaget.

Tracket er produceret af homien Mortito, som også er at finde på tracket "Adrenalin" fra "Lejligheden til venstre".

Support original og kompromisløs musik, og bliv fast læser af “Lejligheden til venstre”. Dette gøres meget nemt ved at trykke på følg under sektionen “Faste læsere”.

Der er også en såkaldt hard version af tracket men jeg rider for en gang skyld til softcoreversionen