onsdag den 31. august 2011

Troy Ave feat. Prodigy - Dirty martini


Jeg poster ikke så mange videoer, men det her er min alltime yndlings rapper Prodigy, der har linket op med en ligegyldig ghettorapper formentlig for nogle blodpenge eller andet hyggeligt.

Prodigy spytter et par dovne bars, men fuck det han er on point som nogen nogensinde har været det. Case in point, han dræber jer.

Fuck Jay-Z bogen alle de autoriserede tjekker op for P´s biografi.

mandag den 22. august 2011

8 ting jeg vil dele

1. På en positiv note. "Lejligheden til venstre" er nu kun et nummer fra at være færdigmixet i Adam Samplers kyndige hænder. Dv dog sige at der kommer rettelser og shit oveni hatten, men ikke desto mindre er det fuldstændig sindsygt.

2. Sandheden "Grovboksen" sælger her ret forsinket og et godt stykke tid efter den udkom som varmt brød. Ok, måske ikke varmt brød men ihvertfald som lunt farsbrød om ikke andet.

3. "Lejligheden til venstre" udkommer ikke på Mixtapemusic. Det udkommer mere sandsynligt på Fuck Alle Jer Fucking Svin Records.

4. Jeg har fået mit lille setup oppe at køre og har opgraderet computer, så nu er jeg i gang med at lave beats. Jeg kommer til at være en selvproducerende entity (med lidt hjælp fra the homies naturligvis).

5. At lave musik er superfedt og i mit tilfælde en nødvendighed. Desværre er den andel del decideret deprimerende.

6. Den næste video bliver "Svinets hjerte" som er en lille hilsen til en gammel bekendt, som jeg har haft mere at gøre med end jeg nogensinde har haft lyst til.

7. Nu albummet næsten er færdigt prøver jeg at finde ud af hvordan jeg skal angribe det i forhold til at udsende det. Johnny.....

8. Der er en tunnel for enden af lyset...

søndag den 14. august 2011

"Svinets hjerte" video på vej

Jeg har fornylig færdiggjort en video til "Svinets hjerte". Endnu et nummer fra "Lejligheden til venstre", og denne gang, i modsætning til sidste "Ingen melodi" video har jeg rent faktisk et budget.

Budgettet var på 45 kroner og det blev brugt til indkøb af 3 svinehjerter, som blev parteret som en del af optagelserne. Jeg har eksperimenteret med green screen denne gang og er faktisk ret godt tilfreds med resultatet. Der er desuden en lille feature af Doctor Wryck i videoen, der svinger nogle fuckfingre og noget.

Indtil jeg føler for at lægge videoen så tjek op for min "Ingen melodi" video, som der i øjeblikket bliver sovet for grusomt på.