mandag den 26. september 2011

Wryck remix af Snoop nummer...

Her er det vildeste remix produceret af mastermind DJ Wryck, og hvis Snoop til daglig rappede over den type beats ville jeg stadig tjekke Snoop. Det er et sample af en John Fiddy plade, som jeg faldt over.

Jeg har idag set "Svinets hjerte" videoen oppe hos Wryck, som har givet den en overhaling og den bliver rigtig vild. Man ser mig i action med en kniv over nogle svinehjerter og det er officielt.

POST NUMMER 101 - ny OX feat. Prodigy video




Uden at jeg faktisk selv opdagede det har jeg simpelthen postet post nummer 100. Dette er et stort øjeblik i "Lejligheden til venstre"´s historie. Der er dog stadig ingen albumrelease for mit projekt i sigte, men der bliver lavet moves på videofronten, hvor jeg er på vej til at whoope folks røv, og sende dem tilbage hvor de kom fra. Hr. undergrundsvideorapper, tag en hat på, stil dig ind i et hjørne og skam dig.

Så her har vi post nummer 101, og der er vist ingen bedre måde at fejre dette øjeblik med endnu en Prodigy slumvideo, hvor han sandsynligvis er betalt i blodpenge for at medvirke. No matter, han lægger det som sædvanligt.

Man skal heller ikke sove på det track fra Evidences nye plade "Cats & dogs" der featurer både Prodigy og Roc Marciano. De to sammen er som jordbær og fløde. Er der ikke nogen der gider købe 200 gram hash og leje noget studietid så vi kan få et collaboalbum. Jeg foreslår titlen "Americas most blunted".

Og fantastiske nyheder. På black friday, som er 25. november kommer den nye Mobb Deep EP med titlen "Black cocaine". 

torsdag den 22. september 2011

Ingen melodi video igen og igen


Ja, jeg har postet den her. Men har du ikke set den skal du se den og har du set skal du se den igen. Det er meget simpelt.

Jeg sidder lige nu og klipper til den nye vilde "Vindueskigger" video. Et projekt som Steven Spielberg ville være stolt af at være involveret i, og i mellemtiden skal ingen melodi da lige tjekkes igen. Der bliver jo sovet for grusomt på den, selvom jeg lacer alles røv på det her nummer. Lejligheden til venstre.....

onsdag den 14. september 2011

Vindueskigger video på vej


Jeg har filmet til en ny video. Det er til nummeret "Vindueskigger", som der har været helvedes mange stridigheder omkring internt. Fuck det, min dude Evoplex ender med albumversionen på "Lejligheden til venstre", og så har vi remixes ud af røvhullet.

Jeg har forsøgt at skabe noget originalt visuelt med en lille hjælp fra min gode homie Harald Nyborg (shoutout altid), og har brugt ikke mindre end 159 kroner på to 400 watt halogenlamper for at få mit shit steppet op. Dette bliver blandet sammen med nogle klip fra en pornofilm fra 60erne. Det er lige nu et work in progress og der er meget klippearbejde i det endnu, men jeg tror det bliver en keeper (dvs. en andre mennesker må se)


søndag den 4. september 2011

Prodigy ft. Boogey Beatz - Its a body

Ville have skrevet noget seriøst om min evige kamp med "Lejligheden til venstre". Men fuck det, det er fridag.

Her er endnu en Prodigy video. Fuck det, hvad kan jeg sige jeg er fan. På noget south, men sov ikke på P.