torsdag den 29. december 2011

Lejligheden til venstre update og videokollektion

Så er 2011 sgu stort set gået, og der er stadig ingen Lejligheden til venstre plade udkommet. Forhåbentlig bliver 2012 året hvor den fucking plade endelig kan udkomme. Ihvertfald er jeg ved at køre i stilling med en masse nye initiativer, som forhåbentlig kan resulterere i at lortet udkommer.

Hvad der indtil i år virkede som en velsignelse er nu forvandlet til en sort sky, der hænger over ens hoved uanset hvor man går hen. Det skal siges at hele processen med at lave pladen sammen med Wryck var en fantastisk proces, og det er grunden til jeg nu tør gå hvor ingen rapper har gået før. Men ligesom med Blodsbrødre, ligesom med Sandheden, og ligesom med Bang-A-Palooza så koster det blod at få det sidste lavet, og det er først i den sidste proces at folks sande karakterstyrke bliver afsløret. Dette var grunden til at fremragende og anmelderroste "Grovboksen" ikke er hørt af en sjæl, hvad jeg synes er virkelig ærgerligt, og jeg undgår helst den skæbne for "Lejligheden til venstre" selvom det er en meget sværere tilgængelig plade.


Jeg har nogle ting i støbeskeen som jeg ikke vil løfte sløret for endnu, men hvad jeg kan afsløre der er på tegnebrættet er en kommende streetsingle af tracket "Vindueskigger" produceret af Evoplex og co-produceret af Wryck. Videoen er færdig og grafikken står selvsamme Evoplex for, og jeg er ret spændt på om den kan få lov til at være Youtube uden at blive banned. Jeg har selv filmet, redigeret og klippet videoen, og det er helt klart min bedste video indtil videre og jeg glæder mig umådeligt til at vise folk den. Her er hvad vi med helt lav profil har lagt ud indtil videre.

søndag den 25. december 2011

Årets andet bedste nummer!!!


Ja, intet mindre. Det her er et monster inden kriminologirelateret rap. Jeg har spillet det her nummer minimum 3 gange om dagen de sidste par uger, og jeg giver det hermed titlen som årets andet bedste nummer.

For alt hvad man kan mene og sige om ham, så må jeg alligevel give prisen for det bedste til Tyler the Creator med "Yonkers" (samtidig får han prisen for mest ustabile bundniveau på et album overhovedet).

Der er et album "Grief pedigree" som jeg har store forventninger til, og samtidig føles det jo rart at den bedste musik kun har ganske få youtubeviews (svinets hjerte anuyone...). Det stiver min selvtillid af på en herlig måde. Anyway, han har medvirket på GZA og Roc Marciano plader, og det er jo absolut ikke noget der giver minuspoint. Og jo husk hvor du hørte det. Lejligheden til venstre bitches...

søndag den 18. december 2011

Sandheden på Gotjamns julejam!!!




Hvis man kigger rigtig godt efter kan man på ovenstående billede se at der med meget småt står Sandheden. Yes vi var simpelthen ude at spille et mindre set på Gotjamns julejam, og køge og omegnscrew var i huset i stort format efter en forfest hos the one and only DJ Vital. 

Vi spillede Gud er død, Elegantier, Oi og Solbriller indenfor, og vi havde Pat B med som propagandaminister. Der er dog enkelte spørgsmål der i bedste julekalenderstil skal besvares. Hvor blev Aeon af? Tog Meller og Pat B virkelig på Crazy daisy i Roskilde? Kommer MC Lappeløsning nogensinde til at snakke igen? Udkommer "Overklasseløg" med Sandheden?

Sandheden har ikke noget julenummer men vi disker op med den her i stedet for.

søndag den 11. december 2011

Nyt Slick Rick track prod. af DJ Premier

Det her er jo en old schoolers drømmecollabo. Min alltime favoritrapper (skarpt efterfulgt af Prodigy) dropper fandme et nyt track helt ud af det blå. Kan man håbe på der er mere undervejs? Det er fra "The sitter" soundtracket, men det her track overskygger helt sikkert denne fuldstænding ligegyldige film som jeg ikke ved hvad handler om.



download

lørdag den 10. december 2011

Nyt Bryxtofte nummer


Hey! jeg har sgu for en gangs skyld optur over noget der lå i min indbakke på Facebook, det universets mentale røvhul.
Det var den gode gamle Brygs, der simpelthen har leaket et nyt nummer, der hedder "Ladies man" fra hans kommende EP "Bryxtofte....og damerne", som jeg ser meget frem til. Nummeret tog røven på mig fordi han kommer med en ny stil, og jeg må sgu sige den nye stil klæder ham. Han ligger komfortabelt og afslappet på beatet på en dope måde. Den her er sgu Valbjørn godkendt. Produceret af Michael Pærremand og Pilfinger.

onsdag den 7. december 2011

Immortal Technique - The martyr

Gratis album fra Tech, der er nogle seriøse tracks på. Tjek især "Toast to the dead" og det fuldstændig sindsyge "Black vikings" feat. Styles P og Vinnie Paz. Tech er en af de få rappere der ikke er genert for at være hardcore. Med andre ord rapmusikkens svar på 3 michelinstjerner, den her er Valbjørn godkendt!

Wupload

Filesonic



1. Burn This
2. The Martyr (Prod. Southpaw)
3. Angels & Demons f. dead prez (Prod DJ GreenLantern)
4. Rich Man’s World (1%) (Prod. Shuko)
5. Toast to the Dead (Prod. J.Dilla)
6. Eyes in the Sky f. Mojo of Dujeous (Prod. Southpaw)
7. Goonies f. Diabolic, Swave Sevah & Gomez (Prod. Southpaw)
8. Natural Beauty f. Mela Machinko (Prod. Slimfass)
9. Running Nowhere (Interlude) (Prod. Southpaw)
11. Mark of The Beast f. Akir & Beast 1333 (Prod. The Molemen)
12. Black Vikings f. StylesP, Vinnie Paz & Poison Pen (Prod. Southpaw)
13. Conquerors (with Dr. John Henrik Clarke) (Prod. Engineer)
14. Young Lords f. Joell Ortiz, Pumpkinhead, CF & Panama Alba (Prod. Southpaw)
15. Ultimas Palabras (Prod. Immortal Technique and Southpaw)
16. Sign of the Times f. Cetan Wanbli, Lockjaw Nakai & Cornel West (Prod. Southpaw)