fredag den 20. april 2012

Actionspeax louder than words mixtape feat. Valbjørn download

Download

Ovenstående er linket til www.gratismixtape.dk. Find link længere nede og tryk på cover

Jeg har villet poste den her i lang tid, men er bare kommet fra det igen. Det her er mixtapet der featurer alle Actionspeax tracksene fra 2004 til 2007. Det her er intet mindre end dansk hip hop historie, og featurer 13 tracks med intet mindre end 50 plus danske MCer på, og man finder nok ikke noget andet mixtape der repræsenterer så bredt et udsnit af hvordan den danske rapscene var på det her tidspunkt. Højst anbefalelsesværdigt.

Jeg medvirker på tracket "Er jeg helt gak gak mor?" der desuden featurer Patrick B, Majid, Meller og Johnny Hefty, som var Actionspeax mand i marken, og som har gjort det her vilde projekt en realitet. Det er produceret af Lil Jay, og blev indspillet i 2006.

søndag den 15. april 2012

Blodrød Musik - Blodrød anthem video


Det er fedt at se at der rent faktisk stadig er nogle enkelte der holder flaget for noget hardcore shit. Nogen gange har jeg det som jeg står helt alene med det her Lejligheden shit. Når det kommer til dansk rap er der sgu ærlig talt langt mellem snapsene, men det her er et af de bedste danske rapnumre jeg har hørt et stykke tid, og så bliver der namedroppet både Roc Marci og Mobb.

Et killersample og ondsindet Aalborgensisk rap. Say no more...

mandag den 9. april 2012

Historien bag "Gråhåret spåkone"


"Gråhåret spåkone" videoen er instrueret og klippet af moi. Beatet er produceret af Wryck. Som der er flere internetgangsters, der har påpeget så bærer det en vis lighed med "Blåtonet gråzone", det gamle Clemens nummer, og ja, det er da også en art bearbejdning af det gamle nummer fra "Regnskabets time".

Jeg vidste at Wryck havde lavet flere tracks på nogle af de gamle Clemens skiver, men havde aldrig helt fundet ud af hvilke. Når jeg spurgte kunne han ikke lige sådan huske det, hvad når man kender Wryck egentlig lyder meget plausibelt.

Tilfældet var at der er to dansk rap numre jeg i lang tid har haft lyst til at lave en coverversion af. Det ene er et MC Einar nummer, som jeg ikke gider sige hvilket, da jeg stadig kan nå det inden jeg har planlagt at dø. Det andet var "Blåtonet".

Mortito var for et par år siden i gang med hans anden plade, som Wryck var inde over. Det var faktisk her det var meningen at lave "Gråhåret spåkone", hvad jeg syntes var en fantastisk idé, da originaltracket er et af mine alltime yndlingstracks. Da Mortito senere fortalte mig det var droppet, var jeg naturligvis frisk på at bruge idéen på min plade "Lejligheden til venstre", og desuden passede den perfekt ind i mit koncept. Pladen var at Mortito skulle være med på feature, men han følte vist ikke for det eller whatever. Heldigvis endte han med at droppe noget på det track der hedder "Adrenalin marathon", så det er all good, så shout out til Mortito for at lade mig løbe med det.

Der er flere der har ment at jeg burde få Clemens til at droppe noget på det, og jo det kunne jo også være fedt. Men for det første har han jo lavet nummeret en gang, og for det andet laver han nu noget musik der sådan set er den diametrale modsætning til Valbjørn og "Lejligheden til venstre" lige nu, og for det tredje så kender jeg ham ikke, og som altid har jeg kun homies med, og det gælder også den her plade.

De her vokalbidder der er liggende er nogle jeg har snuppet fra en film om den danske postpunkscene, der hedder "Totem".

Jeg er stolt som ind i helvede af den her video, og har optur over den gode respons vi har fået på den. Hardcore er ikke død, det lugter bare underligt...