søndag den 28. oktober 2012

"Gråhåret spåkone" spillet i Tue Tracks program på P6

Man ved man er en undergrundsrapper, når det affodrer et helt blogindlæg at et af mine tracks er blevet spillet i radioen samtidig med at en lettere euforisk fornemmelse kildrer i maven. Ok måske lidt overdrevet men ikke desto mindre var det fedt at Tue Track spillede den Wryck producerede "Gråhåret spåkone" i hans glimrende program i går.

"Tue T på de to fladhjul af stål" er et rigtig fedt hip hop program (mind you det sagde jeg også inden jeg blev spillet), og det må siges at være long overdue at rap får et radioprogram igen på DR.  Hvilket andet program kan jeg få til at spille et nummer med en cirka 40 sekunders intro, som ovenikøbet heller ikke har et omkvæd. Nej, vist ikke så helvedes mange. Og bedst af alt jeg er sluppet for at skulle til pluginmøde. Det føles kraftedme som at være til folkeskoleeksamen, og nej, det er ingen god fornemmelse når langhårede rockdudes sidder og læser BT mens man spiller ens blod sved og tårer.

Hør programmet hvor Ali Sufi er gæst, og der også bliver spillet en røvfuld andet god rapmusik både inden og udenlandsk.

Hør Tue Track på de to fladhjul af stål




Check videoen til tracket ikke her men lige her...


mandag den 8. oktober 2012

Premiere på "Sort musik" video feat. Pede B og Seest


Køb single på iTunes

I dag er så dagen, hvor der er verdenspremiere på min nye single og video "Sort musik" featuring Pede B og Seest. Det har taget lidt længere tid end ventet men nu har fået uploadet og er klar til at sende den afsted, og jeg er blevet meget tilfreds med resultatet.

Adam Sampler har både produceret mixet og masteret tracket. Som bekendt har jeg selv lavet videoen med en stor hjælpende hånd fra Wryck, som også har co-produceret nummeret.

"Sort musik" er i modsætning til de andre numre vi har smidt ud mere lettilgængeligt, og er nok i virkeligheden det bedste bud på noget shit min mormor kan lide. Med andre ord, det her er mit brødrene Olsen moment. Men vi formår naturligvis at gå den fine linje, og det er blevet et rigtigt fedt nummer.

Den altid cool Pede lægger et vers og står desuden bag c-stykket, og Seest lacer omkvædet med en serie guddommelige strofer. Desuden er der bossprops til Aeon, kasperbroue og Mark fra 47 for at være behjælpelige med livsnødvendigheder.